Camilla & Pontus

Bröllop
Domus Laeta, Naples, Italien

 

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja när det gäller Pontus och Camilla. Världens härligaste människor som jag idag kan kalla för mina vänner!

 

Det här bröllopet började långt innan det ägde rum! Att som bröllopsfotograf få vara delaktig på vägen är det allra bästa!

Men nu tittar vi på deras fantastiska bröllopshelg tycker jag!

 

Domus Laeta ligger gömt som en vacker oas uppe i bergen vid Gungiano, som hör till provinsen Neapel. Här i denna magiska lilla by spenderade vi en långhelg. Bara vi och ortsbefolkningen. Camilla och Pontus hade de allra närmsta med sig, vilket team, vilket härligt gäng och jag är så tacksam att jag fick vara en del av det här! 

Torsdagen började med gemensam middag, tapas och vinprovning. Vin som Tobbe & Sandra köpt på olika ställen i italien när de bilade ner. För någon som älskar rödvin (och OST!!) så var det här himmelriket (utom ett vin, det var faktiskt lite ruttet). På fredagen så förbereddes bröllopet, en del chill i poolen, öl i solsängen och en och annan galen bilfärd blev det och kvällen avslutades på den lokala italienska restaurangen. Jag kan inte nog trycka på hur härligt det är att samla alla nära kvällen innan och umgås, njuta och ta det lugnt. Hela ert bröllop blir lite förlängt och alla man älskar får verkligen tid att prata, skratta och dra sina kassa skämt. 

 

Camilla & Pontus valde att ha en utomhusvigsel, under vinrankorna med Pontus fina Mamma Inga som vigselförrättare. KUNDE INTE BLIVIT BÄTTRE!! Jag fotograferade, fulgrät (fina tårar) och filmade samtidigt under dagen, kan säga att i typ 35 graders värme så vart de lite svettigt mellan varven. Lårskav var ett faktum. Så attans värt det!

Vigseln var magi och väldigt personlig, sångerna var on top och mitt där i hettan så slog det mig, så jävla fint ändå att samlas så här för att hylla kärleken! När man väljer att resa bort för sitt bröllop så blir det lite mer intimt, lite mer in på huden, speciellt om man spenderar en hel helg tillsammans. 

Efter vigsel, kramar och bubbel så lånade jag brudparet för en liten promenad genom byn. Finner inga ord för detta, känslan som smittar från ett nygift par, lokala barn som hurrar när man går på gatan, små söta tanter som tittar ut genom dörrspringor och är nyfikna och män som klappar händerna när man passerar. Wow! Jag önskar vi kunde vara lite mer så här även här på hemmaplan! Bröllopsdagen avslutades med en klassisk italiens buffé och festen höll i sig tills det dansades på borden! 

 

Men här var inte äventyret slut. På söndagen så bilade vi upp till toppen av berget och åkte en 4km (?) zipline över raviner, DET var mäktigt och nästan så man var rejält skitnödig. 

 

Alla bröllop har en speciell plats i mitt hjärta, men detta, det tänker jag tillbaka på med sån värme och kärlek och önskar nästan att jag skulle få uppleva det om och om och om igen! 

 

Tack Camilla & Pontus för att ni litade på mig, att ni är så grymma och vackra människor! Tack också till att ni med era bilder gav mig utmärkelse i Svenska Fotografers SM i Bröllopsfotografi!  

 

Nu blir det en galen bildbomb!

 

Camillas kjol är specialbeställd och Buketten knöt Camillas vän Sandra.

 

 

 

Visst känner ni också värmen, hettan och kärleken när ni tittar! NU kommer bröllopet mina vänner!