Josefin & Daniel

Bröllop
Torups Kyrka, Hyltebruk

 

Ahhhh Josefin, Daniel och Alwin, ja för dem kommer i en helt fantastisk trio, deras vintageinspirerade bröllop var så otroligt familjärt och kärleksfullt att (som vanligt) så grät jag floder under vigseln. Så många skratt vi haft tillsammans, både under resans gång och under själva dagen. Det är inte annat än att jag känner mig lite tom nu när allt det roliga är över. Men jag får skatta mig lycklig att jag funnit mig nya vänner! 

Josefins bror följde henne ner till altaret och lämnad över henne till Daniel, inte ett öga torrt alltså! De vigdes i Torups Kyrka och sedan så hölls festen på en närliggande bygdegård i Hyltebruk. 

Brudskålen började med tårta och bubbel, så galet underskattat att ha tårta innan maten! Älskart! Den otroligt goda maten kom från Edmans Gasto och var ”to die for”! Fler brudpar borde våga ha tårta innan middagen, heja friskt humör och sockerchock! 

 

Josse höll ett så vackert tal till sin blivande man, och tårarna sprutade. Oklart om det var för att Josse förklarade sin kärlek eller om det var för att hon fixat en videohälsning från Brynäs till sin man! Så jävla vackert alltså, tänk att bröllop och sport berör till tårar! 

 

Tack tack och återigen tack för att jag fick vara en del av er dag!