Linnéa & Erik

Pre-Wedding
Trädgårdsföreningen, Göteborg

 

Alltså. Dessa två! Linnéa och Erik! 

Första gången våra vägar korsades så hade vi ett skype-samtal, där jag ser de här två sitta där i sin soffa i Göteborg och bara lysa av mysighet och värme. Jag däremot som helst inte ser mig själv på video eller film blir alltid så obekväm de där första fem minutrarna. Med dessa två gick det över fort! Nu över en tid så har jag lärt känna Linnéa och Erik lite mer och vi träffades en solig dag på Hotell Pigalle i centrala Göteborg för att gå igenom deras stundande bröllop.  Över en kaffe så gick vi igenom hela bröllopet från start till slut och eftersom det nog var den första verkligt varma dagen på året så passade vi på att fotografera lite inför-bröllopet-porträtt inne i Trädgårdsföreningen i Göteborg. 

Alltså, Palmhuset? Har ni varit där och hånglat? Om inte… titta bara på de fantastiska bilderna! Ni kommer bli sugna!

 

Nu längtar jag efter deras bröllop!