Linnéa & Mikael

Bröllop
Brandstorp och Tidaholm

 

Ibland händer det att jag får äran att föreviga vänner som gifter sig. Dessa två är extra speciella och har en stor plats i hjärtat. Bruden har jag ätit grus tillsammans med på lekis, skolkat från mellanstadiet, festat på högstadiet, vi har barn i samma ålder och nu får jag vara med om detta. Dessa två har varit tillsammans sedan vi var unga tonåringar så ingen är gladare än jag som fått föreviga deras alldeles egna dag. Ja jag är lite självisk också, jag fick ju hänga med dem betydligt mycket mer än alla andra vänner fick denna dag…

Jag mötte upp Linnéa med sina tärnor på Stadshotellet i Tidaholm. Sara som är grym på det mesta fixade Linnéas hår dagen till ära och stämningen var på topp. Champagne, Bröllop och bästa vänner, vad mer kan tänkas behövas.  Jag smet sedan iväg en stund för att kolla till grabbarna. Mikael och hans best man Niklas stillade nervositeten med en hutt Jameson hemma hos Niklas Svärmor. Det finns inte mycket dessa grabbar inte delat sedan barnsben. 

Vigseln hölls i Brandstorps Kyrka och vi tog porträtten uppe i skogen på Hökensås och nere på stranden i Brandstorp strax innan.

Festen fortsatte sedan in på småtimmarna på Tidaholms Stadsbibliotek. Fantastiskt bröllop och jag är så glad jag fick vara en del av er dag! Tack för att ni valt mig som bröllopsfotograf!

 

Klicka gärna upp fullskärm för bildspelet och njut!