Veronica & Arvid

Bröllop
Goda Rum & Johanneskyrkan, Kumla

 

 Jag vet inte hur jag ska börja med att beskriva Veronica & Arvid. Två väldigt vackra och kompatibla själar som jag klickade med på en gång. Så mycket värme och skratt. Genuint kära i varandra och väldigt mjuka i sättet. Första gången jag och Mia träffade det här vackra paret var i Jönköping en blåsig sommardag. Arvid & Veronica hade nämligen bokat mitt och Mias Duo-paket. Två bröllopsfotografer. Redan där skuttar hjärtat lite extra. Att få fotografera ett galet vackert bröllop med en fin vän värmer ju såklart lite extra. 

Att gifta sig på hösten är underskattat, de vackra färgerna, himlen och det lite karga vädret. Kärlek på det! Vi mötte upp brudparet på Goda Rum och började med att fotografera ”first look” och porträtt inne i växthuset. Vi fortsatte sedan för utomhusbilder i Kumla parken och senare så hölls vigseln i Johannes Kyrkan mitt i centrala Kumla. Vilken dag! Vilket par! Vilket bröllop!