Family Memories

a way to capture your memories beautifully...

CLICK TO VIEW GALLERIES

Down memory lane

LET’S MAKE SOME MEMORIES FOR GENERATIONS TO COME!

Att öppna dörren hemma hos gamla mormor, doften av kokskaffe slår till i ansiktet och strax därefter piper kannan. Sockerbitarna står på bordet och likaså de små kaffekoppsfaten med guldkant och blommor på. Bredvid står en liten gräddkanna. Jag slår mig ner, fem år gammal, jag lär mig dricka kaffe på fat samtidigt som vi går igenom en stor låda med svartvita fotografier. Fotografier som under årens lopp blivit mjuka i kanten av små nyfikna barnhänder och som nästan gått över i en mjuk sepia-ton. Kanske har ni liknande minnen? 

När jag fotograferar er, er familj eller era barn så har jag det här minnet i bakhuvudet. Jag vill att ni ska kunna njuta länge av dessa fotografier. Minnas tillbaka på den här stunden, hur roligt ni hade och  vilka minnen som förstärks. 

 

Not your typical photographer

Jag är en utomhusfotograf som nyttjar väder och vind till min fördel. Vi kommer inte att fotografera i totalt ösregn, så oroa er inte! Mulet är min grej, men det är även svårslaget med en fantastiskt varm och solig sommardag som sedan följs av en mjuk gyllene timme. Jag vill ge er levande fotografier!

Under årens lopp har jag nu kommit underfund med att jag inte gillar att fotografera i studio. Genom att göra något jag inte brinner för till 100% är som att kompromissa mig själv och det slutgiltiga resultatet. ❤ 

 

Let´s make memories together

Jag brinner för att fånga ögonblick. Fotografier för mig är något som ska vara tidlöst, som ni kan titta tillbaka på och minnas just det ögonblicket med värme. 

Jag arbetar främst dokumentärt vilket betyder att man inte styr allt för mycket utan fotograferar som det är. Med små medel, naturliga rörelser och känslor så kommer vi skapa fantastiska bilder tillsammans! När jag fotograferar barn så ger jag av hela mig själv, vi leker och busar och får fram de allra renaste leendena utan mutor och tvång. Det ska vara en upplevelse att fotograferas!