Family Photography

and other memories...

DETAILS AND INFORMATION

Portrait packages

LET ME TELL YOUR FAMILY MEMORIES JUST THE WAY THEY ARE!

”The little one

 

ca 30 minuter (utomhus)

5 av er valda fotografier / eller komplett paket med alla de bästa fotografierna levereras som högupplösta JPG i färg och svartvit.

Passar bra till er som vill ha några fotografier att hänga på väggen. Ni väljer själva vilka bilder ni vill ha.

”A little bit more

 

1 timme (utomhus)

10 av er valda fotografier / eller komplett paket med alla de bästa fotografierna levereras som högupplösta JPG i färg och svartvit.

Passar bra till er som inte vet om ni vill ha några eller alla fotografier. Ni väljer själva efter förhandsvisning.

”Lifestyle


1-3 timmar (hemma hos er)

Minst 30 fotografier per timme levereras som högupplösta JPG i färg eller svartvitt.

Passar bra till er som vill dokumentera familjelivet eller barnen hemma i sin naturliga miljö.

Bokning

 

För att boka en fotografering eller köpa presentkort så fyller ni i mitt kontaktformulär, alternativt mailar mig direkt på hello@yellowfox.se

Vid bokning utgår en bokningsavgift, som sedan dras av från ert valda paket.

Jag erbjuder givetvis högklassiga produkter för att era bilder ska komma till sin fulla rätt. Klicka här för prislista!

Jag är lätt att ha att göra med, alltid glad och lugn. Vi stressar aldrig igenom en fotografering. När ni bokar en fotografering hos mig så vill jag gärna veta vad det är för typ av fotografier ni önskar. Har ni förslag på någon plats som betyder mycket för er eller om ni önskar en specifik miljö. Jag sitter inne på en hel del smultronställen!

 

Jag är riktigt bra på att leka med era barn och även låta dem få ”hjälpa till” att fotografera, vilket brukar vara otroligt uppskattat av de små. Vid nyföddfotografering finns det alltid tid till lugn och ro, man vet aldrig när mat och sovklockan ringer.

 

Jag erbjuder även så kallad lifestyle-fotografering. Då kommer jag hem och hänger med er en stund och fotograferar er i er hemmamiljö.

 

Om jag får välja så fotograferar vi utomhus då jag inte är en typisk studiofotograf. Jag utgår från Tidaholm men reser gärna för er skull. 

 

Bröllop / Familj och Barnfotograf i Tidaholm / Skaraborg / Jönköping

fotograf_michaela_zabel_tidaholm_jonkoping_hjo_skovde_falkoping_karlsborg_stenstorp_mullsjo_habo
fotograf_michaela_zabel_tidaholm_jonkoping_hjo_skovde_falkoping_karlsborg_stenstorp_mullsjo_habo

 

”En fantastisk fotograf med glimten i ögat som får fram det bästa och mest naturliga i varje bild. Får en verkligen att känna sig trygg framför kameran. Så sjukt nöjd och kan rekommenderas starkt!!” – Pernilla – Gravidfotografering

 

”You are one amazing photographer! You managed to interact with our autistic son in ways I’ve never seen done at a first meeting. We are so happy with our photos and that we chose you!” – Melissa – Family Photography

 

”Michaela har fotat hela min familj, som är 2 barn och 2 vuxna och 3 yrväder till hundar. Men hon lyckades ta perfekta bilder på oss och de busiga hundarna. Helt fantastiska bilder och mycket proffsigt arbete och avslappnande miljö för oss som inte tycker om att bli fotade, rekommenderas starkt” – Anne-Mari

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

MAYBE YOU ARE CURIOUS AND WANT TO KNOW MORE?

Vår relation

Det är viktigt för mig att ni är bekväma framför kameran och med mig. Mina tidigare kunder säger att även om de varit lite nervösa innan en fotografering så går det över snabbt.

När ni bokar en fotografering hos mig så vill jag veta vad ni har för visioner och om ni har något specifikt i åtanke.

Hur bokar vi?

Allra först så mailar ni mig på hello@yellowfox.se eller fyller i bokningsformuläret ovan. Så kommer jag att återkomma till er så snart jag kan. Jag svarar alltid inom 24h.

 

Önskar ni specifikt datum så skriv gärna det direkt i er förfrågan. 

vad ingår?

Jag gillar när man vet vad man får!

I min prislista finns inga dolda avgifter vad gäller fotografier. 

Antalet specificerat är det minsta ni erhåller (undantag ”the little one”.)

Det som tillkommer utanför Tidaholm är reseersättning på 35kr/milen.

GRAVID

Jag älskar att föreviga dessa underbara gravida magar. Att få äran att föreviga något så magiskt som skapandet av ett liv är något jag brinner lite extra för.

 

Känslan av att älska någon man ännu inte mött. ❤

 

Jag har därför valt att vara så neutral och jordnära som möjligt och återgå till den kraft som finns hos i MODER JORD. – För att veta mer om detta, se min instagram och maila gärna.

familj/barn/porträtt

Föreviga hela tjocka släkten, er nyfödde älskling eller låt de lite större barnen leka loss!

Jag är riktigt bra på att interagera och leka med era barn. Jag är trots allt småbarnsmamma själv och jag kan massor av busiga ord och lekar som kommer få era barn att kikna av skratt. 

Glöm inte dopet eller studenten! 🙂

lifestyle/In Home

Den här typen av fotografering är relativt ny på marknaden. Lifestyle/In home betyder att jag kommer hem till er en stund och fotograferar er i er hemmamiljö. 

Jag dokumenterar allt. Ni kanske spelar spel, lagar mat, myser, borstar tänder eller bara leker. Ni blir dokumenterade som den familj ni är. Jag är som en fluga på väggen och ni kommer att få oförglömliga fotografier.

AVBOKNING/OMBOKNING

Avbokning av fotografering sker senast 2 veckor innan utsatt datum. Ombokning av fotografering sker senast 1 vecka innan utsatt datum, undantag magsjuka mm.  Detta skall informeras fotografen snarast. Ingen debitering för ombokning, (max 2 stycken). Ombokning för fotografering pga väder kan ske upp till samma dag – Fotograf bibehåller sig rätten till detta i samråd med kund.

 

OBS! Utebliven tid debiteras/faktureras med fullt pris på bokat paket. 

redigerar du bilderna?

När jag fotograferar så använder jag ett format som heter Raw. Det kan liknas vid ett negativ som sedan behöver framkallas digitalt. 

 

Jag går igenom varenda en av era fotografier och de kommer att vara redigerade enligt mitt varumärke och till störst fördel för bilden.

 

Nej, Jag släpper inte Raw-filer (negativ) i leveransen.

 

Betalning/Leverans

Alla mina fotografier levereras via ett webbgalleri, där ni smidigt kan ladda ner era fotografier högupplösta samt i webbformat och era fotografier är ej komprimerade. Ni kan också enkelt dela ert galleri med nära och kära. 

 

Önskar ni fotografier på USB tillkommer en kostnad på 100kr.

 

Faktura skickas dagen efter uppdrag.