wedding_by_moalee_brollop_fotograf_brollopsguiden_stylad_shoot

Det har varit en ganska lång och skön vinter i år! Jag har laddat mina batterier med en lång familjesemester på Dominikanska Republiken, jag har laddat batterierna lite extra på Way Up North i Stockholm med massor av Fotografkollegor. Några jag kommit att kalla mina närmsta vänner.

Ni var några som undrar vad jag gör när jag inte plåtar bröllop eller familjer. Jag arbetar alltså på ett stort Internationellt företag där jag är Key Account Manager för just den Internationella avtalsbiten. Ett ganska så fantastiskt roligt jobb faktiskt. Jag pendlar en bit nästan varje dag, men det är det värt när man trivs med både jobb och kollegor. Utöver detta så fotograferar jag mellan 10-15 bröllop per år och en hel del barn och familjer. Jag trivs sjukt bra med den här fördelningen och får verkligen utlopp för alla mina sidor i och med så ”olika” jobb.

När jag inte jobbar så försöker jag ta tillvara på livet liksom, alla de där små stunderna. Jag hänger med mina kids, mina vänner och min familj. Inte allt för sällan så hittar ni mig i skogen. Det finns få saker som är så rofyllt som att strosa och lyssna. 

Men vad gör jag för att peppa igång Bröllopssäsongen då? 

Way up North! En konferens för bröllopsfotografer. Fantastiskt lärorikt och utvecklande. WUN utser också varje år ett antal Bröllopsfotografer som är bäst i sin kategori, dessa delges i höst.

Stylade Shoots. Svårslaget! Så roligt när man verkligen har tid på sig att vara kreativ. Anki på Wedding By Moalee styrde upp en Stylad Shoot på Båvens Country Club med massor av galet talangfulla leverantörer. Jag kommer inte blogga fler bilder än eftersom de i höst kommer att tryckas i en tidning 🙂 Så sjukt kul att få göra det man älskar och dessutom tillsammans med sina vänner och grymma leverantörer! 

Bästa tjuvstarten på säsongen verkligen! 

Nu laddar jag om för nästa helg så har jag inte mindre än två bröllop! 

Kram!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *